Termene si conditii

Termeni și condiții

1. Societate, Contact

1.1 Magazinul online operat pe Internet la adresa www.labutichella.ro este deținut de La Butichella Online Store SRL., având sediul în Sat Șipotu, Nr. 70, Comuna Lipănești, Județul Prahova, România, cu R.C. nr. J29/2189/2019, CUI 41289438. Adresa fizică a magazinului este Bd. Republicii 10, Bl. 33, Sc. C, Ploiești, Prahova.

1.2 Clientul poate contacta entitatea care deține magazinul, astfel:

– la adresa magazinului fizic, Bd. Republicii 10, Bl. 33, Sc. C, Ploiești, Prahova

– la numărul de telefon publicat pe site și vizibil din orice pagină a acestuia în partea de jos a ei

– prin e-mail la: office@labutichella.ro

2. Reguli Generale pentru folosirea magazinului online labutichella.ro

2.1 Magazinul online poate fi folosit doar de către persoane care au cel puțin 18 ani.

2.2 Orice persoană sub vârsta de 18 ani poate folosi magazinul online numai cu acordul părinților sau tutorelui legal, responsabilitatea juridică neputând fi verificată de către noi la momentul folosirii magazinului.

2.3 Orice persoană care se înregistrează și cumpără în magazinul online își furnizează datele personale și este de acord ca ele să fie prelucrate de firma în condițiile definite în Politica de Confidențialitate.

2.4 Clientul este singurul răspunzător pentru acuratețea datelor sale, pe care le-a introdus în site.

3. Plasarea Comenzii

3.1 Comenzile sunt acceptate prin labutichella.ro

3.2  Website-ul include, după caz, dar nu obligatoriu, informații despre caracteristicile produselor, prețurile lor, materialele din care sunt confecționate etc.

3.3  Când comandă un produs, Clientul îl selectează într-o manieră specifică acelui produs, stabilind în particular mărimea acestuia, culoarea și, dacă este necesar, furnizând alte informații specifice precum și cantitatea de produse comandate.

4. Cum să cumperi în magazinul online – ghid detaliat

4.1  După selectarea produsului dorit, Clientul trebuie să selecteze opțiunea ”Adaugă în coș”.

4.2  Produsul este adăugat automat în ”Coșul de Cumpărături”, a cărui iconiță este vizibilă pe bara de navigare din partea dreaptă de sus a paginii. Clientul poate oricând verifica Coșul de Cumpărături făcând click pe iconița ”Verificare coș”, prin care se deschide pagina Coș de cumpărături în care sunt arătate toate Produsele selectate de Client.

4.3  Prin selectarea opțiunii ”Comandă” se va deschide o pagină în care Clientul va trebui să introducă toate datele pentru încheierea tranzacției și livrarea produselor.

4.4  După logarea în magazinul online, Clientul capătă acces la opțiuni suplimentare în panoul său, respectiv: istoria comenzilor, posibilitatea de a vedea statutul celor mai recente comenzi, posibilitatea de a salva adresa de livrare, precum și alte funcționalități posibil a exista, conform dezvoltărilor din acel moment.

4.5  Clientul poate alege ca modalitate de plată una dintre cele existente pe site în momentul plasării comenzii.

4.7 Finalizarea Comenzii generează un email prin care clientul este anunțat cu privire la comanda plasată. Lipsa primirii acestui email NU reprezintă în mod obligatoriu nerealizarea comenzii, deoarece emailul poate să nu ajungă din foarte multe motive, unele care nu țin de buna funcționalitate a magazinului. În acest caz, clientul ne va contacta telefonic în vederea verificării corectitudinii plasării comenzii și a datelor aferente ei (produse/date de livrare etc.).

5. Erori

5.1 In cadrul utilizarii magazinului online La butichella.ro pot sa apara diferite erori de natura tehnica sau umana. La Butichella Online Store incearca sa minimizeze posibilele incidente pentru o experienta cat mai buna a utilizatorilor.

5.2 In cazul aparitiei in cadrul operarii sau comenzii Dvs. de erori tehnice sau umane, in ceea ce privesc informatiile despre produse, cantitati, stoc, detalii tehnice, preturi etc. La Butichella Online Store va comunica cu fiecare client in parte aceste detalii.

5.3 In cazul aparitiei erorilor tehnice sau umane, La Butichella Online Store isi rezerva dreptul de a nu livra comenzile afectate, clienti fiind notificati despre datele, stocurile sau preturile corecte, urmand sa decida continuarea comenzii sau nu renuntatrea la comanda.


6. Imagini, culori, detalii tehnice si informatii tehnice

6.1 Imaginile din cadrul magazinului La Butichella Online Store si o parte din detaliile tehnice furnizate nu sunt contractuale. Imaginea, culoarea si forma produselor pot varia de la un produs la altul in functie de producator, material, tehnichologia de fabricatie, marime, etc. La Butichella Online Store nu este responsabila pentru diferentele aparute intre imagnile furnizate de producatori si produsele in sine.


7. Termeni si conditii pentru schimb sau retur

Pentru a schimba sau returna comenzile facute, va rugam sa va asigurati ca articolele sunt in ambalajele originale, au etichetele atasate si nu prezinta urme de deteriorare sau uzura. In caz
contrar ne rezervam dreptul de a refuza produsul. Produsele pot fi schimbate sau returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.
Solicitarea schimbului trebuie sa se faca in maxim 48 de ore de la data primirii coletului.

Schimb
Pentru a schimba un produs cu o alta masura sau un alt model va rugam sa ne trimiteti articolele prin DPD Courier (
telefon 0318249090). Dupa ce primim returul si il verificam va trimitem produsul dorit la schimb. Taxele de transport sunt suportate de catre cumparator.

Retur
Pentru retur trebuie sa contactati firma de curierat
DPD Courier (telefon 0318249090)Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator, iar rambursarea contravalorii produselor se va efectua in termen de 14 zile lucratoare de la primirea returului in contul specificat de dumneavoastra. Veti primi un mesaj de confirmare atunci cand returul va fi efectuat. Coletele insotite de ramburs vor fi refuzate. În cazul în care doriți să efectuați un retur va rugam sa solicitați firma Fan Courier si sa livrati coletul la adresa Ploiești, Blvd.Republicii, nr.10, bl.33C, parter, cu opțiunea verificare colet la destinatar. Dupa expedierea returului va rugam sa ne scrieti aici nume beneficiar si cont IBAN. Va multumim!