Livrare si retur

Livrare și Retur

TAXELE DE EXPEDIERE

Transportul este efectuat cu ajutorul DPD Curier (Tel. 0318249090). Transportul NU este inclus în prețul produselor. Costul transportului va fi afișat în cadrul procesului de comandă, înainte de plasarea acesteia, imediat ce ați completat adresa de livrare, pe aceeași pagină.

Magazinul nostru livreaza si international, costul transportului fiind calculat de catre firma de curierat DPD in functie de tara destinatarului. Pentru livrarile internationale, veti fi contactat la numarul de telefon pentru comunicarea costului de transport aferent tarii in care se va face livrarea coletului.

Durata livrării poate varia între 24 ore și 7 zile lucrătoare.

RETURURI

Ȋn cazul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@labutichella.ro sau la numarul de telefon afișat pe site în partea de jos a oricărei pagini, pentru a începe procesul de returnare. Odată ce am primit și verificat solicitarea dvs., veți primi un e-mail de confirmare.

In acest moment, comenzile plasate online, trebuie să fie returnate la sediul magazinului, afișat în partea de jos a oricărei pagini a magazinului.

Transportul returului este responsabilitatea cumpărătorului. Orice produs transmis în sistem RAMBURS va fi returnat fără o notificare prealabilă. Costul produsului returnat se va rambursa doar prin ordin de plată bancar, în cont, emis pe numele cumpărătorului. Termenul limită pentru returnarea sumei este de 14 de zile de la primirea și verificarea produsului.

POLITICA DE RETURNARE

1. Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii. Eticheta de identificare trebuie să fie ȋncă ataşată produselor, acestea să fie neutilizate, ȋn ambalajul original, şi cu toate documentele originale. Termenul de mai sus nu poate sub nicio formă să contravină și nu va contraveni unui termen legal, aplicabil în momentul returnării.

2. Nu vom accepta marfă care a fost purtată, modificată, spălată sau care, prin orice acțiune fizică sau chimică, nu mai corespunde cu produsul original, incluzand aici și mirosuri persistente care nu pot fi înlăturate prin simpla aerisire.

3. Pentru a putea returna un produs, este necesar să ne anunțati ȋn prealabil prin e-mail la office@labutichella.ro sau la telefonul afișat în partea de jos a oricărei pagini a siteului.

4. Returnarea produselor se va face cu acelaşi curier cu care a fost primit coletul. Taxele de transport vor fi suportate de client.

5. Restituirea banilor se face în maxim 14 de zile de la primirea coletului.

6. La primirea produselor returnate putem refuza returnarea dacă produsele returnate nu corespund cerințelor politicii de returnare

7. În marea majoritate a cazurilor, procesarea produselor returnate durează între 5 – 10 zile lucrătoare.

8. Adresa de returnare este : Magazin LaButichella Fashion Ploiesti, Blvd. Republicii Nr.10 Bl.33 Sc.C

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, într-un termen stabilit prin legislația în materie.