Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru La Butichella Online. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Firma La Butichella Online Store S.R.L. este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

La Butichella Online Store este un SRL cu sediul în Sat Șipotu, Nr. 70, Comuna Lipănești, Județul Prahova, România.

Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a trimite confirmări, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs.

Cine are acces la datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră pot fi transmise în cadrul companiei La Butichella Online Store (contabilitate, financiar etc.) și la curierul rapid cu care avem contract în momentul primirii comenzii dumneavoastră.

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei La Butichella Online Store. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?

Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Dreptul la acces:

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Dreptul la portabilitate:

Ori de câte ori La Butichella Online Store vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare:

Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont La Butichella Online Store puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

Dreptul la ștergerea datelor:

Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de La Butichella Online Store, cu excepția următoarelor situații:

– aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;

– aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;

– aveți o datorie neplătită la La Butichella Online Store, indiferent de metoda de plată;

– dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;

– datoria pe care o aveți la La Butichella Online a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;

– dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației în vigoare (contabilitate, fiscalitate etc.).

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în La Butichella Online Store. La Butichella Online Store nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct:

Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace, după caz, în funcție de configurarile siteului din momentul respectiv:

– urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;

– modificând setările contului dumneavoastră La Butichella Online Store;

Dreptul la restricționarea prelucrării:

Aveți dreptul să solicitați ca La Butichella Online Store să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

– dacă La Butichella Online Store nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.


Cum vă puteți exercita drepturile ?

Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la nr de telefon afișat pe site, de regulă în secțiunea de contact afișata pe fiecare pagină.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. Dacă sunteți de părere că La Butichella Online Store vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.


Actualizări ale Politicii de confidențialitate:

S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Politicii de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica astfel orice schimbări semnificative ale Politicii de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.